Midsommarfest

I år bjöd vi in till midsommarfest. Planen var att samlas för en välkomstdrink, dansa runt stången, äta och sedan tävla lite. När alla hade kommit och det blev dags att dansa runt stången så började det regna. Så vi strök dansen ur programmet :).
Istället blev det dags att starta grillarna. Linus och Monica hade varit snälla och kört hit sin grill så vi hade två. Nu blev det en kamp mellan Landmann och Weber om vilken som gick fortast att få glöd på. Får jag säga det själv så var kampen tämligen jämn. När maten var grillad blev det midsommarmiddag i tältet.

När alla var mätta och belåtna så fick alla dra en lapp med ett lagnamn på. Lagnamnen var Brunsnultrorna, Paddtorskarna, Tånglakarna och Brugdarna. Tävlingarna var fem och bestod av allt från raketskjutning till musikquiz.
När de vuxna gjort färdigt en gren så fick även barnen testa grenen, något som var mycket uppskattat.
Vinnare under kvällen blev lag Brunsnultrorna om jag inte minns fel. De fick varsin guldmedalj för sin insats. Kvällen fortsatte med samkväm och vi hoppas att alla som var med hade en trevlig midsommarkväll och att vi träffas nästa år igen.


Kommentarer